">

Închiriază

Rochiile de mireasă semnate de case prestigioase sunt acum disponibile și pentru închiriere, exclusiv la Vera Sposa. Aceleași modele consacrate ale celor mai cunoscuți designeri haute-couture, aceleași țesături premium și designul pe care l-ai văzut pe marile podiumuri internaționale. Închiriază rochia de mireasă de la Vera Sposa.

Rolul nostru nu este doar de a te ajuta să te îmbraci cu o rochie de mireasă haute couture la un preț minim, ci de a-ți oferi aceeași experiență extraordinară, într-un timp mult mai scurt, fără a te mai simți constrânsă să te hotărăști cât mai repede care este rochia preferată. Dacă pentru a-ți cumpăra o rochie de mireasă, durata de așteptare dintre momentul în care alegi modelul și până ajungi să o îmbraci este de până la 6 luni, serviciul de închiriere limitează timpul de așteptare.

Cu serviciul de închiriere, nu mai este nevoie îți faci griji cu privire la investiția pe care o presupune o rochie haute couture pe care o poți purta o singură dată. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri de ea și să o returnezi după 4 zile.

1. Stabilește o întâlnire

Primul pas către găsirea și închirierea rochiei de mireasă perfecte este stabilirea unei întâlniri. Fiecare întâlnire se realizează pe baza unei programări, astfel încât să te poți bucura de toată atenția consilierilor noștri.

2. Găsește-ți rochia perfectă

Explorează întreaga colecție de rochii de mireasă disponibile pentru închiriere, probează și alege modelul preferat. Consilierii noștri te vor ajuta cu sfaturi personalizate pentru o apariție impecabilă

3. Închiriază și poartă

Prețul de închiriere este 30% – 40% din prețul pe care l-ai plăti pentru a achiziționa rochia.
Bucură-te de cele 4 zile în care deții rochia. Radiază în ziua nunții tale, dansează și fă cât de multe fotografii dorești.

4. Returnează

După ce ai purtat rochia, returul este simplu. Tot ce trebuie să faci este să aduci rochia în termenul celor 4 zile stabilite, în ambalajul original.

Garanția de 50% din prețul de închiriere va fi restituită în termen de 2 zile de la returnarea produselor, după evaluarea stării acestora, prin virament bancar, în condițiile respectării clauzelor contractuale de utilizare a produselor.
De curățarea produselor ne ocupăm noi.

FAQ

Cum sunt curățate și păstrate rochiile?

Toate produsele noastre sunt curățate, igienizate și cosmetizate periodic, astfel încât starea lor să fie mereu impecabilă. Fiecare rochie trece prin două procedee de curățare: primul pas este curățarea manuală, cu produse profesionale, urmând ca, ulterior, să fie spălate automat.
După procesul de curățare, urmează cosmetizarea în atelierul propriu de croitorie.

Cum procedez dacă vreau să cumpăr rochia după închiriere?

Dacă simți că nu te poți despărți de rochia aleasă și îți dorești să o păstrezi după închiriere, vom evalua situația și îți vom prezenta cea mai bună ofertă.

Ce se întâmplă dacă deteriorez rochia?

Uzura normală, care presupune urme de praf și murdărie, make-up sau alte pete care nu compromit reutilizarea produsului, lipsa nasturilor, cusături desfăcute, chiar și rupturi de dimensiuni mici, care pot fi mascate ulterior, nu trebuie să fie grija ta.
Deteriorările majore, care pot compromite produsul pentru viitoare utilizări, vor fi evaluate, iar costurile vor fi reținute din valoarea garanției achitate.

Cu cât timp înainte pot rezerva o rochie?

Selecția vastă de modele îți permite să-ți alegi rochia preferată cu cât timp înainte dorești, dar nu cu mai puțin de o săptămână înaintea evenimentului.

Se poate ajusta o rochie în funcție de dimensiunile mele?

Se vor realiza ajustări astfel încât să arăți așa cum îți dorești, în funcție de permisivitatea modelelor.

Trebuie să curăț rochia înainte de a o returna?

Insistăm ca de acest lucru să ne ocupăm doar noi, iar tu să ai cât mai puține griji.

Ce se întâmplă dacă nu returnez rochia în 4 zile?

Returnarea produselor peste termenul stabilit în contract atrage după sine un cost suplimentar de 40% din costul de închiriere pentru fiecare zi de întârziere, dar nu mai mult de 100% din prețul de achiziție. Dacă a 4-a zi de închiriere este duminica, vei returna produsul în următoarea zi lucrătoare, luni.

Ce se întâmplă dacă mă răzgândesc după ce am semnat contractul de închiriere?

Întrucât semnarea contractului de închiriere presupune rezervarea produsului doar pentru tine, dacă te răzgândești, avansul achitat va fi reținut.

CONTACTEAZĂ-NE!