">

Rochii de mireasă

Rochii de mireasă Vera Sposa

O apariție rafinată în ziua nunții 

Noua colecție Vera Sposa este revelaţia sezonului în materie de rochii de mireasă și expresia celor mai rafinate detalii și țesături. Am selectat pentru miresele anului 2020, rochii elegante și unice, care îndeplinesc cele mai exigente dorințe. Croiul versatil al rochiilor reunite de showroom-ul Vera Sposa avantajează orice tip de siluetă, iar modelele deosebite nasc pasiuni.

Descoperă cele mai elegante modele ale sezonului în gama de rochii Vera Sposa și alege modelul pe care l-ai visat. Linia ireproșabilă, materialele de calitate premium, ornamentele delicate din dantelă, cusăturile perfecte, precum și atenția la detalii transformă rochiile de mireasă Vera Sposa în adevărate opere de artă.

Rochii de mireasă de o eleganță desăvârșită

Vizitează showroom-ul nostru din București și vei găsi o varietate impresionantă de rochii de mireasă premium, la prețuri competitive. Vei putea proba atât rochii de mireasă simple, cât și rochii de mireasă tip prințesă sau rochii de mireasă tip sirenă. Mizează pe naturalețe și echilibru și alege întotdeauna rochia care îți seamănă. Dacă te simți bine cu ceea ce porți, radiezi de frumusețe și fericire.

Colecția de rochii de mireasă 2020 reunește creații prestigioase de la designeri renumiți  precum: Galia LahavNicole MilanoTina Valerdi și Demetrios.

Rochiile de mireasă de la Vera Sposa îți oferă nu doar rafinamentul și eleganța pe care orice femeie le dorește pentru nunta sa, ci un adevărat mix de emoții și trăiri speciale în cea mai frumoasă zi din viață.

Pentru orice ajustări în ceea ce privește rochia de mireasă aleasă, îți punem la dispoziție servicii post-vânzare de top, precum retușuri sau adaptare a modelului, astfel încât în ziua cea mare să arăți impecabil.

CONTACTEAZĂ-NE!